O NAMA

OPG Irena Vozdecki - službena web stranica www.lavanda-vrecice.com 
 &
Poduzeće S.T.U.P.d.o.o. - službena web stranica www.stup.biz

nalaze se na istoj adresi ;

ulica Stjepana Kefelje 63, Kutinska Slatina, 44320 Kutina

Osnovni proizvod je suvenir vrećica sa suhim cvijetom lavande.

Lavandu uzgajamo na vlastitim plantažama, a u suradnji sa obližnjim uzgajivačima lavande u mogućnosti smo opskrbiti i velike kupce.

Trenutno održavamo 4 plantaže sa sortama Lavandin rev.II (Hvarska Budrovka), Lavandula x intermedia grosso i sada već najveće naše polje prave lavande - Lavanda Angustifolia HIDCOTE BLUE, a za goste imamo i jestive lavande l.a. MUNSTEAD od koje dobijemo fini čaj, sok i kolačić...

Repromaterijal se trudimo nabaviti u Hrvatskoj.

Destilacija lavande vrši se u malom destilerijskom kotlu iz usluge, svježi cvijet sušimo prirodno i pripremamo ručno.
Sve vrećice se šivaju u našim pogonima za krojenje i šivanje, tisak djelomično radimo sami, no kod zahtjevnih projekata u pomoć dolaze regionalni mali tiskarski obrti. 

Važno je naglasiti da su neke naše linije proizvoda zaštićene ŽIGOM u Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo te ih sa ponosom nudimo kupcima. Zaštitu smo odradili u suradnji sa još jednim proizvođačem, uzgajivačem, zapravo prijateljem s kojim usko surađujemo od samog početka uzgoja lavande.

Sa velikom većinom uzgajivača i proizvođača lavandinih proizvoda iz naše županije i šire imamo dobru suradnju te smo dobro odradili i spremno čekamo zahtjevne i velike projekte.

Poduzeće S.T.U.P.d.o.o. je u našem 100%-tnom vlasništvu, a osnovna djelatnost poduzeća je PROIZVODNJA EKO PLATNENIH TORBI I VREĆICA i kao takva i s takvom idejom postoji od 2008.godine.
Proizvodimo vrećice za razne namjene i proizvode..npr; lavanda, orasi, brašno, pršut, lješnjaci, sjemenke lana, sol, teglica-med, boca-vino, sapun, nakit, sušeno bilje-čaj, knjige, rokovnici, poslovni pokloni, cipele-tenesice, papuče, velike vreće za praonice - odvajanje prljavog rublja, poštanske vreće, vreće za kovanice itd.